Tekstbureau TekstBaken

Harrie Baken – tekstschrijver & seo-specialist

Scriptie laten nakijken: de scriptieservice van Harrie Baken

Heb je flink zitten zwoegen op je scriptie? Denk na al dat geploeter ook aan de finishing touch!

Laat de lezer níet zwoegen. Lever een leesbare scriptie in. Die moet natuurlijk overzicht en structuur hebben, maar zorg ook voor soepele zinsbouw en prettig taalgebruik. Zonder fouten in spelling en grammatica.

Met een scriptie in Nederlands zonder spelfouten en met een goede zinsbouw scoor je hoger. Taalfouten leiden af van de inhoud. Sterker nog: door slecht Nederlands gaat de lezer twijfelen aan de kwaliteit van de inhoud van je scriptie.

Wil je je scriptie presenteren in correct en verzorgd Nederlands? Neem voor een vrijblijvende offerte contact op met Harrie Baken voor het nakijken van je scriptie.

pasfoto Harrie Baken

Harrie Baken – contactHieronder vind je informatie over kosten, offerte en werkwijze.

Kosten

Voordat ik iets beloof of afspreek, wil ik altijd eerst je tekst zien. Of een representatief gedeelte ervan.

(Uiteraard is geheimhouding altijd gewaarborgd, zie artikel 8 van mijn algemene voorwaarden.)

Aan de hand van je tekst schat ik hoeveel tijd en geld de correctie gaat kosten. Vervolgens mail ik je een voorstel. Die offerte is voor jou – tot je akkoord gaat – vrijblijvend.

Hoewel elke scriptie anders is en er soms 'moeilijke gevallen' in mijn mailbox ploffen, is een voorzichtige indicatie wel mogelijk.

 • Een grove vuistregel: een pagina (= 350 woorden) kost tussen € 3,- en € 5,-.
 • Hoe meer pagina's je scriptie telt, hoe lager de prijs per pagina uitvalt.
 • Ik besteed het werk niet uit: je scriptie wordt nagekeken door mij.
 • Er zijn vast wel goedkopere correctors te vinden, maar ik wed dat er slechts één is met 15 jaar onderwijservaring en daarna 14 jaar ervaring met de correctie van (bijna 1000) scripties.

Beperk de kosten – doe zo veel mogelijk zelf

Het corrigeren van een scriptie is niet in 'n uur gepiept. Voorkom onnodige correcties en verspilde tijd. (Soms moet ik in 'n scriptie honderden(!) spaties verwijderen die tussen woorden staan die je aaneen hoort te schrijven.) Doe daarom zelf, wat je zelf kúnt doen! Op de pagina 'je scriptie laten corrigeren - tips' staat hoe je het bedrag in mijn offerte zo laag mogelijk kunt laten uitvallen.

Offerte

Natuurlijk laat ik je van te voren weten wat het nakijken je zal kosten. Dat doe ik met een gratis offerte. Deze is bindend voor mij en, tot je akkoord gaat, vrijblijvend voor jou. Een voorwaarde is dat ik een schatting kan maken van de benodigde tijd.

Werkwijze

Nadat ik je scriptie enigszins heb verkend en de kosten heb geschat, mail ik je een offerte. Indien nodig overleggen we telefonisch of per mail over de leveringstermijn en een eventuele deadline.

Na je akkoord ga ik aan de slag. Mijn correctie levert twee nieuwe documenten op. In het ene document (de kladversie) zie je welke wijzigingen ik heb aangebracht. (Niet alle wijzigingen zijn overigens correcties, soms is een verbetering bedoeld om je tekst wat 'mooier' te maken.) Ook eventuele 'Notities' (Writer) of 'Opmerkingen' (MS-Word) zet ik in de kantlijn van de kladversie.

In het tweede document dat je ontvangt, heb ik alle correcties verwerkt (= wijzigingen accepteren of doorvoeren) en de opmerkingen verwijderd. Binnen de afgesproken termijn mail ik je beide bestanden. En natuurlijk mijn factuur (pdf).

Bij de meeste scripties blijkt bovenstaande werkwijze het handigst. Maar het is natuurlijk geen wet – met mij kun je alle kanten op.

Neem voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte contact op met Harrie Baken. Mail naar harriebaken@tekstbaken.nl of gebruik het contactformulier.

Beperk de kosten van de correctie van je scriptie! Doe je voordeel met mijn scriptie-tips.

Tekstbureau 
TekstBaken
 voor…

 • correctie
 • &
 • redactie
 • van:
 • scriptie
 • afstudeerscriptie
 • stageverslag
 • proefschrift
 • bachelorscriptie
 • dissertatie
 • masterthesis

Baken
voor tekst!logo LibreOffice
LibreOffice

tekst
spreadsheets
presentaties
database
open, vrij
& voor niks!

W3CCSS3

Pagina bijgewerkt op 2018-02-08 om 00:49:44

Harrie Baken
harriebaken@tekstbaken.nl
contactformulier
tel +31 13 468 46 15
gsm +31 6 23 36 93 80
Academielaan 152
NL-5037 EW Tilburg
KvK 18035796
btw-id NL078875560B01