Scriptie laten nakijken

Afstuderen – eerst je scriptie laten nakijken?

Ga je afstuderen? Niet helemaal tevreden met je tekst? Of heb je al kritiek gekregen op je scriptie wat het Nederlands betreft? Zorg voor goed Nederlands. Als dat nou net je sterkste punt niet is, kun je je scriptie laten nakijken. Natuurlijk maak je je scriptie of thesis overzichtelijk en zorg je voor structuur. Maar de lezer wil ook graag een tekst met soepele zinsbouw en prettig taalgebruik. En zónder fouten in spelling, grammatica en stijl.

Beter cijfer? Scriptie laten nakijken!

Met goed Nederlands scoor je hoger met je bachelor- of masterscriptie. Taalfouten leiden af van de inhoud. Sterker nog, door slecht Nederlands gaat de lezer twijfelen aan de inhoud van de tekst waar je zo op hebt zitten zwoegen. Kortom, je scriptie laten nakijken is bijna altijd een verstandig besluit.

Stageverslag, plan van aanpak, essay? Ook welkom!

Je kunt door mij je scriptie laten nakijken, maar ook andere teksten voor je studie. Voor een stageverslag, plan van aanpak of proefschrift zit je goed bij mijn tekstbureau. Ik heb 15 jaar Nederlands (en geschiedenis) gegeven in het voorgezet onderwijs. (Zie mijn mini-cv.) Als tekstbureau heb ik daarna het Nederlands van intussen al ruim 2000 scripties verbeterd. Dat houdt in: de taalfouten eruit halen, de zinsbouw en de grammatica controleren, en de stijl verbeteren.

Info – werkwijze – offerte

Wil je je scriptie laten nakijken en je werk presenteren in correct en verzorgd Nederlands? Aarzel niet en neem contact met me op. Zoals de vaste bezoekers van TekstBaken wel hebben opgemerkt, ben ik de website aan vernieuwen. Beter gezegd: compleet aan het verbouwen. Waarschijnlijk bereik ik pas een acceptabel resultaat als alle hittegolven van deze zomer zijn opgedonderd. Sorry voor de vertraging en eventuele ongemakken! (Naschrift in november 2018. Het gaat allemaal nog veel trager dan verwacht. Dus bij dezen een kilootje excuses extra! Nog een naschrift: Ik had al een aardige collectie bedankjes in de trant van: ‘Harrie, je bent mijn held!’ (serieus!), maar in september heb ik voor mijn correctiewerk voor het eerst een heuse bos bloemen binnengesleept!

Harrie Baken – (bijna) altijd bereikbaar

Harrie Baken
  • Met een mailtje naar harriebaken@tekstbaken.nl
  • Bellen naar +31 6 23 36 93 80
  • Met datzelfde 06-nummer kun je contact met me opnemen op Signal. Dat is velig en Zuckerberg loert niet mee. Edward Snowden gebruikt het ook. Friedrich Nietzsche zelfs!  ;-)
  • Langskomen (na afspraak), koffie altijd voorradig. Als je mazzel hebt, ook cookies. Marie Koenenlaan 432, 5044 NK Tilburg
  • Je kunt natuurlijk ook het onderstaande contactformulier invullen en verzenden.

Hoe dan ook, je bent altijd welkom met je vragen over mijn werkwijze, de kosten en de planning. En natuurlijk voor een offerte. Mijn offerte is voor mij bindend, maar voor jou – tot je akkoord gaat – vrijblijvend.

Menu

HomeTips voor scripsCollega’sW3C-validator