Scriptie laten nakijken

Afstuderen & je scriptie laten nakijken

Ga je afstuderen? Niet helemaal tevreden met je tekst? Zorg voor goed Nederlands. Als dat je sterkste punt nou juist niet is, kun je natuurlijk je scriptie laten nakijken. Je geeft je scriptie of thesis natuurlijk overzicht en structuur. De lezer wil echter ook graag een soepele zinsbouw en prettig taalgebruik. En beter géén fouten in spelling, grammatica en stijl.

Goed Nederlands – beter cijfer

Met een goede Nederlandse tekst scoor je hoger. Taalfouten leiden af van de inhoud. Sterker nog, door slecht Nederlands gaat de lezer twijfelen aan de kwaliteit van de inhoud van het werkstuk waar je zo op hebt zitten zwoegen.

Stageverslag, plan van aanpak, essay? Ook oké!

Ook voor andere teksten voor je studie (stageverslag, plan van aanpak of… proefschrift) zit je natuurlijk goed bij mijn tekstbureau. Ik heb 15 jaar Nederlands (en geschiedenis) gegeven in het voorgezet onderwijs. Daarna heb ik (als tekstbureau) het Nederlands van intussen al ruim 2000 scripties verbeterd. Dat betekent de taalfouten eruit halen, de zinsbouw en de grammatica controleren, en de stijl verbeteren.

Info – werkwijze – offerte

Wil je je scriptie laten nakijken en je werk presenteren in correct en verzorgd Nederlands? Aarzel niet en neem contact met me op. Zoals de vaste bezoekers van TekstBaken wel hebben opgemerkt, ben ik de website aan vernieuwen. Beter gezegd: compleet aan het verbouwen – sorry voor eventuele ongemakken.

Je kunt altijd mailen naar harriebaken@tekstbaken.nl of je telefoon pakken en bellen naar +31 6 23 36 93 80 of +31 13 468 46 15. Het contactformulier kun je natuurlijk ook gebruiken. Je bent altijd welkom voor vragen over mijn werkwijze en de kosten, over de planning en natuurlijk voor een offerte. Een offerte is vrijblijvend voor jou, maar bindend voor mij.

Contactformulier