Scriptie laten nakijken

Bijgewerkt op 2021-09-27 om 00:18:48 door Harrie

Afstuderen – eerst je scriptie laten nakijken?

Ga je afstuderen maar ben je niet helemaal tevreden met de tekst van je scriptie? Of heb je er al kritiek op gekregen wat het Nederlands betreft? Zorg voor prettig leesbaar en correct Nederlands.

Als de Nederlandse taal nou net je sterkste punt niet is, kun je je scriptie laten nakijken. Natuurlijk maak je je scriptie of thesis overzichtelijk en zorg je voor structuur. Maar de lezer wil ook graag een tekst met soepele zinsbouw en prettig taalgebruik. En zónder fouten in spelling, grammatica en stijl.

Beter cijfer? Scriptie laten nakijken!

Met goed Nederlands scoor je hoger met je bachelor- of masterscriptie. Taalfouten leiden af van de inhoud. Sterker nog, door slecht Nederlands gaat de lezer twijfelen aan de inhoud van de tekst waar je zo op hebt zitten zwoegen. Kortom, je scriptie laten nakijken is bijna altijd een verstandig besluit.

Stageverslag, plan van aanpak, essay? Allemaal welkom!

Je kunt door mij je scriptie laten nakijken, maar ook andere teksten voor je studie. Voor een stageverslag, plan van aanpak of proefschrift zit je goed bij mijn tekstbureau. Ik heb 15 jaar Nederlands (en geschiedenis) gegeven in het voorgezet onderwijs. (Zie mijn mini-cv.) Als tekstbureau heb ik daarna het Nederlands van intussen al ruim 2000 scripties verbeterd. Dat houdt in: de taalfouten eruit halen, de zinsbouw en de grammatica controleren, en de stijl verbeteren.

Info – werkwijze – offerte

Wil je je scriptie laten nakijken en je werk presenteren in correct en verzorgd Nederlands? Aarzel niet en neem contact met me op.

Ik zal proberen bescheiden te blijven, maar praktisch alle reacties op mijn werk zijn positief. Ik heb al jaren een aardige collectie bedankjes in de trant van: ‘Harrie, je bent mijn held!’ (Soms letterlijk zo!), maar in september 2018 heb ik voor mijn correctiewerk voor het eerst een heuse bos bloemen binnengesleept. Dat wou ik toch maar even zeggen. ;-)

Hoe een en ander in zijn werk gaat, vind je op mijn pagina over werkwijze, kosten en planning.

Harrie Baken – (bijna) altijd bereikbaar

  • Met een mailtje naar harriebaken@tekstbaken.nl
  • Bellen naar +31 6 23 36 93 80
  • Met datzelfde 06-nummer kun je contact met me opnemen op Signal. Dat is veilig en voor de verandering loert een zekere Zuckerberg niet mee. Edward Snowden gebruikt Signal ook. Een betere aanbeveling kun je niet bedenken.
  • Langskomen kan ook – koffie altijd voorradig. Als je mazzel hebt, ook cookies. Adres: Marie Koenenlaan 432, 5044 NK Tilburg
  • Je kunt natuurlijk ook het onderstaande contactformulier invullen en verzenden.

Hoe dan ook, je bent altijd welkom met je vragen over mijn werkwijze, de kosten en de planning. En natuurlijk voor een offerte. Mijn offerte is voor mij bindend, maar voor jou – tot je akkoord gaat – vrijblijvend.

Menu

home | tips voor scrips | werkwijze | collega’s | bloemen | validator | harriebaken@tekstbaken.nl